احمد نجاتي مشرف قسم البرمجيات والحاسوب والجوال
عدد الرسائل : 48 العمر : 48 نقاط : 0 تاريخ التسجيل : 09/10/2008
| موضوع: ايس كريم الموز والفروله بالشوكولاته الخميس أكتوبر 09, 2008 1:47 am | |
| بسم الله الرحمن الرحيم نقوم بتحضير 2 كيلوا موز و 2 كيلوا فروله ونصف قالب شكولاته يخفف فيما بعد و عدد 4 كيس فانيليا + كيس سكر مع 4 كوب من المياه بالاضافه الى المكسرات
طريقة التحضير
جيبي الموز وقشريه وقطعيه الى 3 قطع متساويه وضعيه فى كيس وضعي الكيس بالموز فى الديب فريزر ليتجمد هاتى القالب بتاع الشكولاته وضعيه فى الحله اللى على النار اللى فيها المياه الساخنه علشان تسيحي الشكولاته وضعي الفانيليا والسكر المناسب ليكي بعد ان تسيح الشكولاته تماما وتكون سميكه بعض لشئ هاتى الموز بعد ما يتجمد وهاتى عصات لايس تيك وضعيها فى الموز وهو مجمد وضعى الموزه فى الشكولاته وقبل ان تتجمد الشكولاته على الموزه ضعى المكسرت اللى انتى عيزاها على الشكولاته وكده تبقى حضرتى موزه بالشكولاته بالمكسرات ( ايس موزه بالشكولاته ) طبيعي
ونفس اللى تم فى الموز تعمليه فى الفروله بس بدون ما تقطعى الفروله لان الفروله مش محتاجه لان حجمها صغير طبيعي
وبالهناء والشفاء | |
|